EnergiPuls 16 december: Energieffektivisering – marknadsläget och energianalys på makronivå

Energieffektiva installationer är en förutsättning för att åstadkomma den energieffektivisering det finns potential för. Med moderna system kan 40 % av energin sparas – men vem ska göra jobbet? I årets sista puls gästas vi av Hans Nyblom, Installatörsföretagen som berättar om marknadsläget och installationernas betydelse för energieffektivisering.

För ett makroperspektiv på energieffektivisering kommer Teodor Hovenberg, Envista, att dela med sig av analys av värmeanvändningen hos 20 000 svenska flerbostadshus och lokalfastigheter – och några överraskande slutsatser.

Avslutningsvis kommer vi att diskutera energieffektivisering med en panel bestående av Mikael Nyman, Energi- och klimatrådgivare Västerviks kommun och Peter Karlsson, Aktea Energy.

Talare: Hans Nyblom – Installatörsföretagen, Teodor Hovenberg – Envista, Mikael Nyman – Energi- och klimatrådgivare Västerviks kommun, Peter Karlsson – Aktea Energy

Tid: fredag 16 december kl. 8.00-9.00

Plats: Webbseminarium

Anmälan görs som vanligt nedan, ha lite tålamod det tar några sekunder innan du får en bekräftelse på sidan att du är anmäld. När sista dagen för anmälan har passerat kommer länk till webbseminariet att skickas ut.

Sista dag för anmälan är onsdag 14 december.

EnergiPulsen är gratis för medlemmar. Icke-medlemmar betalar 1 000 kr exkl. moms. Är det första gången du deltar är pulsen utan kostnad.

Välkomna!

P.s. Tidigare information har sagt att det ska finnas möjlighet att delta på plats denna puls, tyvärr får vi inte ihop det denna gång. Tack för förståelse!

Tack för din registrering! Var snäll kolla i din mail efter en bekräftelse.
Något gick fel. Dubbelkolla så du inte har glömt bort ett fält!
Är du medlem?
Registrera