EnergiPuls 23 september: Energigemenskaper och energipositiva stadsdelar

Under senare tid har fastighetsägare och andra aktörer i samhället flyttat fokus från enskilda byggnader till att diskutera områden och stadsdelar. Begrepp som energigemenskaper och Positive Energy Districts (PED) nämns allt oftare. Vid denna EnergiPuls får vi lära oss mer om detta.

David Larsson från Solisten inleder med att beskriva vad som är på gång kring energigemenskaper. Därefter kommer Lise-Lott Larsson Kolessar att presentera White Arkitekters arbete med energipositiva stadsdelar. Avslutningsvis kommer Thomas Olofsson från Umeå Universitet att ge en övergripande reflektion om möjligheter och utmaningar med att införa de olika koncepten i Sverige.

Talare: Lise-lott Larsson Kolessar – White Arkitekter, Thomas Olofsson – Umeå Universitet & David Larsson – Solisten

Tid:              fredag 23 september kl. 8.00-9.00

Plats:           Webbseminarium

Anmälan görs som vanligt nedan, ha lite tålamod det tar några sekunder innan du får en bekräftelse på sidan att du är anmäld. När sista dagen för anmälan har passerat kommer länk till webbseminariet att skickas ut.

Sista dag för anmälan är onsdag 21 september.

EnergiPulsen är gratis för medlemmar. Icke-medlemmar betalar 1 000 kr exkl. moms. Är det första gången du deltar är pulsen utan kostnad.

Välkomna!

Nedan hittar ni talarnas presentationer från pulsen:

Tack för din registrering! Var snäll kolla i din mail efter en bekräftelse.
Något gick fel. Dubbelkolla så du inte har glömt bort ett fält!
Är du medlem?
Registrera